Underbart!

Ibland är livet underbart! :-)


Blir galen på värmen snart, orkar ju ingenting... Har varit hos mamma och badat varje dag i veckan, men de chockklorerade igår så idag kunde vi inte bada. Får se om vi åker dit imorrn.
Väntar på att klockan ska bli lite mer så att jag kan duscha och lägga ungarna snart. Hampus är jättetrött, inte helt lätt att underhålla honom. Hm, tycker det mullrar lite långtbort... Hoppas verkligen inte att det blir massa åska. Regn gör inget, vi behöver fylla på vatten i brunnen....

Nä, nu ska jag fortsätta vara lycklig över att massa skit börjar lösa sig för oss!!

Jävla P

Inte min man alltså, utan bokstaven p på datorn.. Den vill inte vara med ibland.
Tårtan med päronfyllning jag gjorde igår blir nog jättegod, fyllningen smakade gott iaf. Potatissalladerna blev bra, gjorde en vanlig och en med vinegrettdressing. Sen hann vi även med att bada lite, 27 grader i poolen, alldeles underbart!
Nu sitter vi å käkar frukost, Hampus sov till halv 9 idag, det behövde jag verkligen. Ska gå ut på altan när vi är klara, läsa lite tänkte jag. Läste ut första boken igår, tur att jag har en till.
Efter lunch sticker jag och barnen till mamma och badar innan kalaset börjar kl 2, älskar deras pool!! :-)

Nu blir det magläge på altan!

vecka 14

26 veckor kvar.. Inte så långt men känns som en evighet.

Idag ska jag och barnen till mamma och göra potatissallader och tårta. Ska testa en ny tårta tänkte jag, med päron. Man skulle mixa konserverade päron, blanda i marsanpulver tills det blir lagom tjockt och sedan blanda ,med hårt vispad grädde. Tror att det kan bli gott.
Får nog bli ett dopp i poolen idag igen, var 22 grader sist så det borde vara lite varmare idag.

Nu ska jag passa på att lägga mig på altan och läsa innan Hampus vaknar.

Solig tisdag

Sitter på altanen, varmt och skönt ute idag. Tur att det blåser lite annars hade det varit alldeles för varmt. Funderar på om vi ska åka till mamma en sväng, bada lite. Får se hur vi gör. Är rätt skönt att bara sitta här oxå.
Resten av veckan blir lugn, ska med mamma och handla på torsdag annars har vi inget bestämt. Farmor fyller 85 så hon ska firas på lördag, jag och mamma ska fixa lite mat. Synd bara att farmor är så förvirrad så att hon knappt fattar att hon fyller år..

Usch. måste hitta på vad vi ska äta idag.. Har ingen direkt matlust när det är varmt, men barnen måste ju äta.. Pannkaka kanske, lätt att göra iaf, och barnen gillar det.

Fan vad jag hatar mitt mobila bredband!! Har blivit utloggad 3 ggr på en timme nu. Som tur är slipper jag snart skiten, vi får vanligt bredband om 2 veckor. Gött!

Nu är det visst dax för mellanmål snart, får fixa lite mackor då..

det regnar

Å vi har typ inget tak på huset... Smidigt. Förhoppningsvis håller presenningarna tätt, annars lär det bli blött där uppe.
Var hos min mormor förut och hämtade en leksaksborg som min bror hade när han var liten. Alexander har lekt med den ett bra tag nu. Han tröttnar lätt annars, men borgen verkar vara en bra leksak. 

Borde kanske inte sitta här nu, har ett berg med rena kläder att vika och lägga in, tvätt i maskinen som ska hängas upp, Alexander ska duschas och läggas, sen ska väl jag försöka komma i säng i tid idag. Hoppas på att Hampus sover bättre inatt, han har fått både hostmedicin, näsdroppar och alvedon innan han la sig. Imorrn är det dagis för Alexander oxå, så vi måste upp i tid.

Nä, dax för ett ryck...


nu e d sommar nu e d sol.......

Nä, solen lyser med sin frånvaro, iaf här. Midsommarafton firades ute på altanen, med en presenning som provisoriskt tak. Grillat, potatissallad, korv, köttbullar, sill, färskpotatis och sallad. Vi åt rester igår och får väl äta rester idag oxå.. Gjorde även en tårta med citronfromage, jordgubbar och grädde. Mycket smaskig var den.

Mitt illamående har äntligen försvunnit! Otroligt skönt. Nu har jag istället fått jordens ömmaste tuttar, och en mage som ser ut som en badboll som luften börjat gå ur.. Känner mig verkligen fräsch nu för tiden.. Men det kommer ju nåt bra av det.

Nu ska jag skicka ut sonen och hans kusin, Pierre byggde en koja till Alexander igår så de ska ut och leka i den.

Kanske hinner med några rader lite senare.


hål i taket..

MMS

hål i taket..


tre stygn i huvudet, så kan det gå

MMS

tre stygn i huvudet, så kan det gå när man går på krogen.. Min kära mor missade en trottoarkant.


tårtdags igen..

MMS

tårtdags igen..


Nu var det längesen..

Varken hinner eller orkar blogga längre.. Är så trött på dagarna, ändå lägger jag mig före nio på kvällarna.
Var på nya fiket på wästgötabagarn idag, Carola ville fika. Jättefint där nu, och gott och billigt fika! Dåligt bara att de endast hade en barnstol..

Nu har de varit här och kollat på våran spishäll. Han skulle beställa nåt kretskort som skulle komma om nån vecka. När han var klar och hade åkt satte jag på strömmen igen. Då funkade hällen helt plötsligt! Ringde till honom så han kom tillbaks och kollade, han fattade inte vad han gjort riktigt.. Men bra att den funkar iaf.

Nu ska jag se om det blir nån middag idag, tror det får bli soppa.

RSS 2.0