jobbigt

Jag gillar inte att vara gravid. Min kropp avskyr det. Jag kan lätt gå igenom 10 förlossningar, bara jag slipper graviditeten... Har ca 7 veckor kvar nu, hoppas de gåt nåt så när snabbt.. Är trött på illamående, huvudvärk, nästäppa, foglossning, blödningar, att alltid vara trött.
Inte för att jag kommer att vara så mkt piggare med 3 ungar att ta hand om, men det onda kanske försvinner. Vill kunna mocka utan att ryggen känns som att den ska gå av, eller rida utan att det känns som att fogarna bryts sönder. Red i söndags, det har jag ont av fortfarande idag.. Skit.

O är bättre i föttrena, tyvärr var han felverkad av förra hovslagaren.. Hovisen i nya stallet är lite specialist på fång, så nu är hans fötter så bra de kan bli för tillfället. Nu ska han bara ner i vikt...
S är som vanligt glad och nöjd med livet, extra glad sedan flytten verkar det som! Han har lärt ardennern att rulla sig oxå, han har inte rullat sig alls innan S flyttade in. :-D Skitiga hästar är glada hästar!!

Ska värma lite mat till barnen nu, sen vila lite. Ska till bm i em.


Kommentarer
Postat av: carina

Jobbigt med graviditeten, men det kommer ngt gott av det hela sen ;) ett underbart litet eget liv. ett litet knyte. så sött. härligt och underbart! tänk det trodde man inte när du hade wärdshuset att du skulle snart ha 3 små underbara små knoddisar ;)Du hade inga sådana planer då ju ;) eller inte som du sa ialla fall. ;) Men alla kan vi ju ändra oss :P

Skönt att du inte känner tungt inför förlossnignen med, måste va jobbigt för dem som har jobbigt udner graviditeten och har förlossnignsskräck liksom.



Trevlig helg på dig. Kul föresten att det funkar bra å nya stallet. Verkar ju mycket bättre, du låter nöjdare med det du skriver ialla fall.!

2009-11-12 @ 20:33:52
URL: http://jimotheosmamma.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0