regn och rusk

Skumt väder, först är det  är det 35 grader varmt i flera veckor, sen över en natt blir det skitkallt och en jävla massa regn. Regn behövs ju iof, men nu får det väl snart räcka..

Mozart blir inte bättre, såren blir större och luktar mer och mer. Ringde veterinären idag, så hon skrev ut annan antibiotika. 4 tabletter om dan i 15 dagar. Hoppas verkligen att det hjälper nu, och att det börjar bli bättre snabbt. Han har jätteont, trots smärtstillande. Ligger och gnäller hela tiden, mat han han knappt ätit sen i fredags. Men nu borde det iaf ge sig kan man hoppas.

Var i skövde med mamma och barnen idag. Köpte en sele till Hampus vagn, det fattas en del i vagnen så han kommer loss och är farligt nära att ramla ur. Sen var vi in på rusta och kikade, de hade fått in massa snygga tapeter. Längtar tills det är klart där uppe så att jag kan börja tapetsera! Hittade en skitsnygg tapet jag ska ha som fondtapet i Alexanders rum, svart/vit/grårandig, de andra väggarna får nog bli vita. Har inte bestämt vad det blir i andra rummen än, men någon neutral fondvägg och nåt ljust på de andra väggarna blir det iaf. Inga rosa eller blåa rum... Usch, får rysningar av rosa "prinsessrum", eller blåa coola pojkrum. 

Nä, nu ska Alexander in i duschen, sen bäddas ner i sängen. Imorrn ska vi upp tidigt och fixa fikakorg till våran utflykt.


Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0