Hårstrå i barnmaten...

MMS



Blev jättestressigt förut när jag skulle hämta alexander, hampus låg och sov och jag ville inte väcka honom så vi kom iväg lite sent till dagis. Hampus hann inte äta nån lunch innan vi åkte, och jag skulle till willys så jag köpte en barnmatsburk där till hampus. När vi kom hem öppnade jag burken, la hälften av maten på en tallrik och värmde det i micron. När den var klar satte jag mig och började mata. Efter några tuggor följde det med annat än mat på skeden... Ett ljust, ca 15 cm långt och lite lockigt hårstrå. Mysigt. Jag har varken långt, ljust eller lockigt hår, och ingen annan i den här familjen heller. Brukar inte köpa barnmat på burk, lär inte göra det nån mer gång heller..


Har jävligt ont i min visdomstand igen, så ont så att jag tom ringde tandläkaren idag... Fanns ingen tid denna veckan, men hon ringer om de får ett återbud. Hoppas ju att det släpper ändå, kan behöva de pengarna till annat.. Nu ska jag fixa lite mellanmål till oss, sen ska jag ju baka oxå!


Kommentarer
Postat av: HaNNa

Bläääääääääääääääääääääääää!

ghorghofofogrfhugbBJOMBnbkrbmh!!!

Gläsch! Nej tack!







Så det är fika hemma hos dig sen då? vissel

2009-04-21 @ 16:26:28
URL: http://malumbub.blogg.se/
Postat av: Ida

åh god va äckligt!

2009-04-21 @ 18:42:42
URL: http://bouncysunshine.blogg.se/
Postat av: Erik

Usch det var äckligt!



Full fart hemma hos er :)



Hälsa

2009-04-22 @ 04:54:03
URL: http://uhilaos.blogg.se/erik
Postat av: Anni

Uuuhhhh det var nog det näst äckligaste jag sett. Det skulle du ringt och klagat på ju. Då kanske du hade fått 100 burkar barnmat med ännu mer hår i. Fy fasen!!!

2009-04-23 @ 21:23:50
URL: http://missannisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0