Blocket

Har suttit och roat mig med att läsa blocketannonser. En del är kul, andra är mera skrämmande... Varför efterlysa en jack russelhane för att para sin pudeltik med tex? Eller en långhårig katt att para sin egna långhåriga hona med? Finns det inte tillräckligt med oreggade konstiga hundkorsningar, eller bondkatter som ingen vill ta hand om? Skaffar man en bondkatt så får man faktiskt se till att kastrera den, vill man avla så skaffar man sig en raskatt och avlar på den.
Hittade även en hundvalp som kunde bytas mot hö??? Hallå? Suck.. Sen var det nån som hade 4 hanmöss som hon skänker bort till djurvän. Ett halvår gamla var de. Köper man 4 st möss för att sedan tröttna efter ca 5 månader?
Jag HATAR verkligen folk som tror att djur är någon leksak som man kastar iväg när man tröttnar. Man skaffar inte ett djur förrän man läst på och tagit reda på vad djuret kräver. Man parar inte sin katthona bara för att hon är så söt, eller sin hund bara för att den är så snäll. Ta reda på hur många katter och hundar det finns som söker hem ist, och ta hand om en av de ist för att sätta fler oönskade djur till världen.




Nu ska jag köra igång en tvättmaskin igen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0